На окупованому лівобережжі торгують простроченими продуктами

3 месяца назад 0

Пропагандистка з окупаційного телеграм-каналу «Главное в Херсоне и області» на радість підписників вирішила перевірити асортимент генічеських супермаркетів «АБЦ» і «Еко Ном. 1» — і знайшла в останньому продукти, термін придатності яких закінчився.

Можна було б говорити про зведення рахунків з конкурентами, якби пропагандистка не показала свої знахідки на камеру. Отже у супермаркеті знайшлись: сир твердий «Вершковий», термін придатності якого сплив ЗО грудня; гострий кетчуп «МакМай» — 16 грудня; кетчуп «МакМай» «Тайський» — 9 грудня; пакет вершків «Простоквашино» з передостаннім днем придатності і білоруське згущене молоко «Рогачевъ», термін придатності якого скінчився ще 9 березня минулого року!

Хоча, може, і в «АБЦ» такі ж продукти були, але його власники попросили пропагандистку змовчати. А от підписники каналу мовчати не стали. Дві з них зізнались, що у скадовському «АБЦ» купили тухле м’ясо з переклеєним терміном придатності.

Ще одна запропонувала приїхати з інспекцією у Лазурне, де продають такі ж продукти. Хтось згадав Херсон до окупації, де прострочену продукцію виставляли за магазин. Але з російськими продуктами так не буде. їх ще й втридорога продадуть. Що говорити, якщо на росії навіть президент і той — прострочений!

Борис ВИНОГРАДОВ,