На ТОТ росіяни використовують псевдовибори для незаконної мобілізації чоловіків

3 месяца назад 0

Нові сигнали на підтвердження, що “вибори” путіна будуть використані для посилення тиску на мешканців тимчасово окупованих територій.

Зокрема – для перепису чоловіків з метою подальшої мобілізації на забій, а також вилучення українських документів.

Агентство ТАСС підсвітило заяву “виборчої комісії днр” (злочинці, яких однозначно судитимуть) про те, що в день “голосування” працюватиме 656 дільниць та 50 точок у місцях тимчасового перебування. Окремо наголошено, що дистанційного голосування не буде, натомість буде голосування “за місцем перебування”.

Також “виборча комісія лнр” повідомила, що з 17 лютого по 7 березня проходитиме подомовий/поквартирний обхід громадян, щоб “поінформувати” їх про можливість голосування за “фактичним місцем перебування”, а не за місцем реєстрації. Обхід забезпечуватимуть понад 2 тис. осіб.

Таку інформацію просуває і “Херсонський виборчком”, нахвалюючи систему “Мобільний виборець” для голосування за місцем перебування.

Раніше було повідомлення, що на тимчасово окуповані території направлять додаткові сили росгвардії, нібито для підтримання порядку та забезпечення голосування на дому.

Дистанційне голосування влади рф не дуже потрібне, тому що вони і так зможуть намалювати будь-які цифри. Їм потрібен прямий фізичний контакт із людьми, багато з яких змінили місце проживання.

Зафіксувавши людей під приводом забезпечення участі у “виборах”, вони повернуться до них одразу після “голосування”.

Організаторам незаконної “виборчої кампанії” слід пам’ятати, що вони вчиняють тяжкий злочин. За який невідворотно настане відповідальність.

Жителям окупованих територій варто знайти спосіб не показувати чоловіків призовного віку та не пред’являти українські документи.