Поліція Херсонщини повідомила про останні злочини та події

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 518 заяв і повідомлень, серед яких 80 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 172 адміністративних протоколи, з них 6 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в чергову частину Нижньосірогозького відділення поліції близько 11:00 зателефонував 75-річний мешканець с. Верхні Торгаї. Пенсіонер розповів, що годину тому виходив із домоволодіння по особистих справах. А коли повернувся, заявник виявив, що в його будинок шляхом пошкодження вікна проник невідомий злодій і викрав гроші в сумі 1500 доларів США та продукти харчування. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Новокаховський відділ поліції звернулась 70-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що 22 квітня близько 16:00 біля її будинку невідома жінка силою намагалась заволодіти у заявниці гаманцем. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину може бути причетна 42-річна жителька міста. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області