Пошкоджені будинки та газогони, є загиблі та поранений: армія РФ атакувала 20 населених пунктів Херсонщини

2 месяца назад 0

Упродовж доби 25 лютого 2024 року війська РФ атакували 20 населених пунктів Херсонської області. Пошкоджені три багатоповерхівки, 13 приватних будинків, газогони та автівки.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін.

За даними начальника ОВА, під обстрілами перебували обласний центр,   Тягинка, Томина Балка, Білозерка, Одрадокам'янка, Антонівка, Станіслав, Понятівка, Зміївка, Золота Балка, Львове, Садове, Дніпровське, Токарівка, Дудчани, Берислав, Качкарівка, Червоний Маяк та Іванівка.

"Внаслідок влучань російських снарядів у Білозерці та Антонівці пошкоджені газогони. Внаслідок збройної агресії РФ на Херсонщині загинули дві людини, ще одна — поранена", — йдеться у повідомленні Прокудіна.
 
Як повідомили в  МВА , російська армія 8 разів обстріляла населені пункти Херсонської громади. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці та Садовому. Пошкоджені три багатоповерхівки, три приватних будинки та 1 автівка. Загиблих та поранених немає.

Що відомо про обстріли Херсонщини 25 лютого 2024 року ​Російська армія обстріляла село Тягинка Бериславського району. На подвір'ї будинку загинули 44-річний чоловік та жінка 62 років.
У лісосмузі біля села Трифонівка Бериславського району на російській міні підірвався 34-річний чоловік. Його з вогнепальними уламковими пораненнями обличчя, шиї, рук та ніг ушпиталили.

За даними Генштабу, за добу армія РФ чотири рази без успіху намагалась штурмувати позиції українських захисників. Сили оборони відбили спроби штурму та надалі утримують свої позиції.​