Про злочини та події на Херсонщині за минулу добу

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 469 заяв і повідомлень, серед яких 121 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано одну ДТП з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 55 протоколів, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 49-річний мешканець Таврійського мікрорайону. Чоловік повідомив, що в період часу з 09:30 до 13:15 з підсобного приміщення будинку по вул. Володимира Великого 27 корпус 2 невідомий зловмисник незаконно заволодів мопедом заявника «Ямаха Гір» білого кольору (д/н ВТ 18-26 АА). Прохання свідків злочину та громадян, які можуть надати інформацію про особу зловмисника та місцезнаходження мопеда зателефонувати до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько 23:00 зателефонував 30-річний мешканець Дніпровського району. Він розповів, що відомий заявникові 37-річний чоловік із застосуванням фізичного насильства заволодів грошима в сумі 500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував мешканець Суворовського району. Чоловік повідомив, що близько 13:00 із його автомобіля «ВАЗ 2104», який був припаркований на подвір’ї, невідомий злодій скоїв крадіжку акумулятора. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області