Різав вени під час похорону: на Херсонщині затримали підозрюваного у вбивстві Марійки Борисової

3 года назад 0

Поліція затримала причетного до резонансного вбивства 7-річної дівчинки у с. Щасливому. Про підозру вже повідомили місцевому жителю.

 «Дитину шукали чотири доби. Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки», — написала у Фейсбуці начальниця Департаменту в Офісі Генерального прокурора України Юлія Усенко.

Інформацію, що фігурант вже під вартою, підтвердили у відділі комунікації ГУНП в Херсонській області. Подробиці обіцяють розповісти завтра, під час брифінгу. Поки ж уточнили, що підозрюваному 62 роки.

Із неофіційних джерел «Новому дню» вдалося дізнатися, що згвалтування і вбивство дитини інкримінують саме тому чоловікові, який вчора намагався порізати вени. Він навідався на похорон до дитини, а повернувшись додому, спробував накласти на себе руки. Довести наміри до кінця йому не дали оперативники, які вистежили підозрілу особу. Фігурант був засуджений, а саме за згвалтування. Інсайдер зазначає, що він знайомий матері вбитої дитини.

Марина САВЧЕНКО.