Росіяни вдарили КАБами по Кринках, де ЗСУ утримують плацдарм після форсування Дніпра

6 месяцев назад 0

Вдруге за ніч зафіксована загроза КАБ та КАР для Херсонської та Миколаївської областей, ворог запустив КАБи в бік Тягинки.

Сьогодні, 5 листопада, о 3.31 Командування Повітряних Сил ЗСУ  у Telegram про активність ворожої тактичної авіації на півдні країни. Тут попередили про загрозу застосування авіаційного озброєння для прифронтових районів. Повітряну тривогу оголосили у Херсонській та Миколаївській областях.

О 3.32 моніторинговий паблік військових "Чому тривога | Радар" ,  що Херсонщині та Миколаївщині знову загрожують російські КАБ та КАР.

Близько 3.50 пабліки повідомили, що російські СУ-34/35 здійснили пуск КАБів у напрямку Тягинки на Херсонщині, і закликали негайно прямувати в укриття. Один з місцевих пабліків також  про удар КАБами по Кринках — селу на окупованому правому березі Херсонщини, де ЗСУ утримують плацдарм після форсування Дніпра.

О четвертій годині ранку повітряну тривогу у Херсонській і Миколаївській областях скасували. Як і попереднього разу, вона тут тривала близько півгодини. Чи було завдано у цей час якоїсь шкоди південним регіонам, дізнаємося з офіційних джерел. Станом на цей час небо над усією Україною — чисте. 

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 5 листопада, о 1.11 була зафіксована активність ворожої тактичної авіації на півдні країни, повітряну тривогу оголосили у Херсонській та Миколаївській областях.