Російські окупанти викрали на Херсонщині мешканця Каховки Олександра Герчаковського

1 месяц назад 0

Ввечері 14 березня в Каховці на Херсонщині російські окупанти вдерлися до будинку місцевого мешканця, 40-річного Олександра Герчаковського і вивезли його в невідомому напрямку.

Про це  розповіли знайомі викраденого чоловіка.

За їхніми словами, це сталось 14 березня біля восьмої години вечора.

«Чоловік проживає зі своєю родиною в будинку на вулиці Пилипа Орлика. Окупанти вдерлися до нього ввечері, побили його, провели «обшук», але що шукали – невідомо. Потім наказали йому взяти теплі речі і кудись повезли. Наскільки вдалося дізнатися, викрали його представники ФСБ», – розповіли джерела ЦЖР.

Причини затримання чоловіка окупанти не повідомили. Також невідомо, куди його вивезли і де його зараз утримують.

Герчаковський Олександр Анатолійович народився 16 березня 1984 року в селі Станіслав Херсонського району, давно проживає в Каховці. Він працював у магазині відомої на півдні мережі будівельних і господарських товарів. Житель Каховки Олександр Герчаковський. Фото з соцмереж
Як повідомляв ЦЖР, більше трьох місяців російські ​окупанти незаконно утримують у полоні 22-річного Рустама Чижика, ц​ивільного мешканця селища Горностаївка Каховського району Херсонської області. Чоловіка викрали ще 13 листопада 2023 року з його будинку і спочатку утримували в місцевій російській «комендатурі», а нещодавно нібито вивезли до Краснодарського краю РФ. Про його долю або якісь обвинувачення на його адресу загарбники рідним не кажуть.