UKR.NET назвав причину масштабного збою у роботі сервісів

2 месяца назад 0

У компанії UKR.NET прокоментували причину масштабного збою у роботі. Нагадаємо, вранці українці з'ясували, що немає доступу до поштового сервісу та агрегатора новин.

У заяві компанії йдеться, що реєстратор доменних імен Network Solutions раптово та без будь-яких попереджень заблокував домен ukr.net. Це сталося о 01.35 за київським часом.

В результаті інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин UKR.NET і електронна пошта @UKR.NET.

Компанія звернулася до служби підтримки реєстратора, проте розв'язати проблему не вдалося. В UKR.NET чекають початку робочого дня в США, щоб усі необхідні фахівці опинилися на своїх місцях та вдалося отримати більше інформації, яка дозволить відновити роботу сервісів.

Також UKR.NET звернулася з проханням про допомогу до надзвичайного та повноважного посла України в США Оксани Маркарової. У компанії попросили вибачення у користувачів за тимчасові незручності:

"Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET та користуються поштою @UKR.NET, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитись. В цьому нам допомагають багато небайдужих людей" .