В Олешках чоловік допоміг поліцейським затримали зловмисника

5 лет назад 0

Наступного дня після скоєння злочину зловмисник біля торгового центру в м.Олешки пропонував місцевим жителям купити у нього дублянку, яку, як з’ясувалося, вночі зняв з чоловіка. Поруч з магазином проходив син потерпілого. Він впізнав одяг свого батька та викликав поліцію.

Вночі 54-річний місцевий житель повертався додому, раптом ззаду до нього підбіг невідомий, вдарив по голові, після чого чоловік втратив свідомість. Отямився він вже без дублянки, мобільного телефона та золотого перстня. В поліцію потерпілий не заявляв, а розповів про напад на нього лише вдома родичам.

Наступного дня біля одного з магазинів зловмисник пропонував купити дублянку місцевим жителям та випадково потрапив на сина потерпілого, який й викликав поліцію. Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, підозрюваного затримали та встановили його особу. Зловмисником виявився 37-річний житель іншої області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та вбивство. Телефон та перстень потерпілого він здав у ломбард.

За фактом вчинення розбійного нападу відділенням поліції відкрите кримінальне провадження. Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області