Війська РФ атакували авіабомбами та дронами Берислав на Херсонщині: пошкоджені будинки

8 месяцев назад 0

Російські військові 23 серпня скинули керовані авіабомби на Берислав Херсонської області, а також атакували його дронами та обстріляли з артилерії.

Про це повідомив у Telegram керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Також, за повідомленням керівника РВА, війська РФ завдали авіаційних ударів в районі сіл Ольгівка, Миколаївка та Львове, з артилерії обстріляли Бургунку, Золоту Балку. Пошкоджені будинки жителів.

Володимир Літвінов закликав місцевих жителів 23 та 24 серпня обмежити перебування на вулиці та у людних місцях, йдеться у повідомленні.

Вранці 23 серпня 2023 року російська армія завдала авіаційного удару по Корабельному району Херсона, загорілась будівля дошкільного закладу, поранені шестеро людей.

Що відомо про обстріли Херсонщини 22 серпня ​За даними Генштабу ЗСУ, армія РФ 22 серпня завдала авіаційного удару по Ромашковому на Херсонщині. З артилерії обстріляла Нововоронцовку, Херсон, Білозерку, Велетенське та Комишани.

Протягом 22 серпня російська армія 72 рази обстріляла територію Херсонщини. Випустила 364 снаряди з різного виду озброєння. Снаряди влучили у території заводу та фабрики, лікарню та об'єкт критичної інфраструктури у Херсоні. Також зруйнували магазин та об'єкт критичної інфраструктури у Бериславському районі. Одна людина загинула, п'ятеро — поранені.

Армія РФ обстріляла Комишани поблизу Херсона. Загинула 71-річна жінка, поранений 55-річний чоловік. Під час обстрілу вони перебували на вулиці.

Російські війська обстріляли Миколаївку на Херсонщині. Поранений 66-річний чоловік. У стані середньої тяжкості його шпиталізували.​