У боях за Україну загинув військовий медик з Херсонщини Богдан Вознюк

4 месяца назад 0

Захищаючи Україну 11 грудня 2023 року від поранень загинув військовий медик з Каланчака Херсонської області Богдан Вознюк. Про це повідомляється на сторінці у Facebook Каланчацька селищна військова адміністрація Скадовського району.

Богдан Вознюк Миколайович народився в селищі Лугини Житомирської області. У 1991 році разом з родиною переїхали до Каланчака Херсонської області. Закінчив школу та пішов служити до армії. Після проходження строкової військової служби, переїхав до Києва та вступив до Національного медичного університету.

"Богдан Вознюк був лікарем невідкладних станів, кардіологом та невропатологом. Працював лікарем станції швидкої допомоги, начальником з медичної частини суворовського училища імені Богуна, головним лікарем приватної клініки "Інститут проблем терапії" , — йдеться у повідомленні.

На сторінці громади повідомили, що загиблий захисник вступив до лав ЗСУ 25 лютого 2023, був лейтенантом медичної служби. У жовтні 2023 року отримав поранення та помер 11 грудня 2023 року.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Складаємо доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати" , — йдеться в публікації.