У Херсоні п’яний водій жигулів в’їхав задом в Hyundai та втік (фото)

7 лет назад 0

Вчора, 3 жовтня, близько 23-ї години патрульні отримали виклик про ДТП на вул. Генерала Алмазова.

На місці інспектори побачили автомобіль Hyundai IX35, який мав механічні пошкодження. Поліцейським повідомили, що другий учасник події поїхав із місця на автомобілі ВАЗ-2108, — повідомляє Патрульна поліція Херсона у Фейсбуці.

Патрульні передали всім екіпажам орієнтування. Інспектори розпочали складати матеріали. Через деякий час за цією адресою під’їхав автомобіль зазначеної марки.

Транспортний засіб мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Водій підтвердив свою участь у цій пригоді. Поліцейські встановили, що водій ВАЗ-2108, рухаючись заднім ходом, не впевнився в безпеці та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Hyundai.

Під час спілкування у винуватця ДТП патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Результат – 1,48 проміле. Це майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Також, інспектори встановили, що у порушника відсутнє посвідчення водія. На чоловіка склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.