У Херсоні поліцейські зупинили автівку, власник якої їздив на авто з наліпками прапорів країни-агресора

9 месяцев назад 0

У Херсоні чоловіку, який їздив на автомобілі з наліпками прапорів країни-агресора, оголосили офіційне застереження про неприпустимість протиправних дій, які шкодять державній безпеці України

Як повідомляє патрульна поліція Херсонської області, нНещодавно в соціальних мережах набув розголосу матеріал про чоловіка, який пересувався дорогами обласного центру на автомобілі з наліпкам у вигляді прапора держави-агресора. На пошук зазначеного транспортного засобу були орієнтовані всі екіпажі поліції Херсонщини.

Вказаний «ЗАЗ-Ланос» працівники патрульної поліції помітили та зупинили на одній з вулиць Херсона. На автомобілі інспектори дійсно побачили наклеєні на бампері прапор та герб країни-агресора з надписом «ХерсонЬ».


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції №1 (Дніпровський) Херсонського районного управління поліції. Також про подію повідомили співробітників Служби безпеки України.

Під час бесіди з поліцейськими 73-річний водій пояснив, що пошкодив бампер та такими наліпками затулив подряпини.

Правоохоронці провели огляд автомобіля та вилучили наліпки з прапором і гербом держави-агресора. Чоловіка доправили до відділу поліції для встановлення його особи та перевірки.

Правоохоронці з'ясували, що громадянин є жителем Тягинки Бериславського району. Співробітники СБУ  оголосили чоловіку офіційне застереження про неприпустимість подальших протиправних дій, які шкодять державній безпеці України, та попередили про кримінальну відповідальність, передбачену за злочини проти основ національної безпеки.

У разі продовження протиправної діяльності дії чоловіка кваліфікуватимуться за відповідними статтями Кримінального кодексу України.