У Херсоні поліція затримала підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

6 лет назад 0

В Херсонський відділ поліції зателефонував 39-річний місцевий житель. Він розповів, що двоє невідомих увірвались в його кімнату в гуртожитку, погрожували ножем, побили та забрали гроші. Чоловік одразу викликав поліцію та описав прикмети нападників.

Поліцейські затримали підозрюваних біля під’їзду будинку, де проживає потерпілий. Ними виявились двоє жителів області, 22-х та 37-ми років, обидва раніше судимі за крадіжки. Поліцейські з’ясували, що один з них є сусідом потерпілого.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, вночі двоє чоловіків пиячили, а коли закінчилась випивка, вирішили навідатись у гості до сусіда. Зловмисники зайшли в його кімнату, побили та, погрожуючі ножем, забрали 1600 гривень. Підозрюваних затримали біля під’їзду будинку. Вони йшли до магазину, аби купити ще алкоголю.

Відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.1 ст.187 ККУ «Розбій». Підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області