1 листопада відбудеться позачергове засідання виконкому Херсонської міської ради

3 года назад 0

У понеділок, 1 листопада, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради – сьогодні міський голова Ігор Колихаєв підписав відповідне розпорядження.

Час проведення : 1 листопада 2021 року, о 10.00 год.

Місце проведення:  велика зала адміністративної будівлі Херсонської міської ради (просп. Ушакова, 37).

До розгляду пропонується наступний порядок денний:

1. Про встановлення тарифів міському комунальному підприємству «Херсонтеплоенерго» на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії для бюджетних установ та інших споживачів міста Херсона.

Доповідає: ДЗЕКАН-ПОЛЯКОВА О.

2. Про встановлення Дочірньому підприємству «Теплотехсервіс» товариства з обмеженою відповідальністю «Група компаній «Теплотехніка» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів міста Херсона та смт Наддніпрянського на опалювальний період 2021 – 2022 років.

Доповідає: ШИРОКОСТУП Ю.

3. Про встановлення тарифів приватному підприємству «Херсонтеплогенерація» на теплову енергію, ЇЇ виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів м. Херсона.

Доповідає: ІГНАТОВ М.

4. Про погодження Інвестиційної програми акціонерного товариства «Херсонська теплоелектроцентраль» на плановий період – 2022 рік у сфері теплопостачання (ліцензійна діяльність з постачання теплової енергії).

Доповідає: ПОПЦЕВА Т.

5. Про погодження Інвестиційної програми акціонерного товариства «Херсонська теплоелектроцентраль» на плановий період – 2022 рік у сфері теплопостачання (ліцензійна діяльність з транспортування теплової енергії магістральними та розподільчими мережами).

Доповідає: ПОПЦЕВА Т.

6. Про встановлення середньомісячного нормативу теплового споживання на послугу з постачання теплової енергії, яку надає дочірнє підприємство «Теплотехсервіс» товариства з обмеженою відповідальністю «Групи компаній «Теплотехніка» в опалювальний період 2021 – 2022 років для відділення поштового зв’язку Херсонської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта», яке знаходиться у смт Наддніпрянському.

Доповідає: ШИРОКОСТУП Ю.

7. Про попередній розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.01.2021 №50».

Доповідає: ЧУШАК В.

8. Про попередній розгляд та схвалення проекту рішення міської ради «Про зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2021 рік».

Доповідає: ПІДПЕРИГОРА Р.

9. Про попередній розгляд та схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Комплексної міської програми «Здоров’я херсонців» на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.11.2018 №1714».

Доповідає: МЕЖЕРИЦЬКА С.