2 денні зміни херсонських патрульних – 2 випадки виявлення невідомих речовин

5 лет назад 0

Протягом двох денних змін патрульні двічі виявляли в херсонців імовірно наркотичні речовини. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Так, 25 лютого близько 17-ї години на вулиці Ладичука увагу інспекторів привернули двоє невідомих. Молодики постійно озирались, пришвидшили кроки, коли побачили автомобіль поліцейських. Охоронцям порядку така поведінка видалась підозрілою і вони вирішили поспілкуватись із зазначеними громадянами. Під час поверхневої перевірки у 22-річного херсонця патрульні виявили пакетик із порошкоподібною речовиною блакитного кольору, схожою на наркотичну, а також пристрій для її вживання.

26 лютого близько 13-ї години на розі вулиць Стрітенської та Робочої інспектори помітили громадянина, який миттєво звернув у інший бік і пришвидшив кроки, ледь побачивши охоронців порядку. Поліцейські, які входять до складу роти тактико-оперативного реагування (ТОР), наздогнали невідомого й провели повеневу перевірку. У 36-річного херсонця виявили ампулу з рідиною невідомого походження, схожою на наркотичну, та пігулку без надписів і маркування.
У обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи.