Автохолдинг «Автопланета» з принцесою Трояндочкою повернули чудо Нового року

5 лет назад 0

За традицією, автокомплекс " Автопланета"  напередодні новорічних свят організував казковий новорічний карнавал для своїх клієнтів. Вони з нетерпінням чекали ранку, і заздалегідь бронювали собі квитки. Біля ошатною ялинки зібралося понад 500 осіб, тому дилерське підприємство Hyundai, Kia і Bosch Service "Автопланета"  провело чотири карнавали 22 та 23 грудня 2018 року на базі нового концептуального дилерського центру KIA " Автопланета".

"На свято ми запросили всіх наших друзів, клієнтів. Для них це вже добра традиція", — підкреслив генеральний директор холдингу "Автопланета" Дмитро Іванов.

Дітей чекала справжня подорож в казку, де принцеса тролів Розочка шукала нові ідеї та розваги для свого народу. Одного разу вона почула про найчарівніше свято, що люблять усі діти і дорослі. Щоб дізнатися більше про нього, Розочка разом з дітками відправляється на поверхню землі (адже всі знають, що тролі живуть під землею). Там вона зустрічає… Новий рік.

Після того, як чарівне свято врятували, дітки співали пісні і танцювали з Дідом Морозом, брали участь в рухливих конкурсах на спритність, швидкість і спритність, водили хороводи. В завершенні для малюків на територія автоцентру KIA "Автопланета" пішов сніг – паперове шоу.

На карнавалі всім бажаючим в буквальному сенсі слова "намалювали усмішки" — кожна дитина змогла піти з кумедним аквагрімом на обличчі.

Найменших гостей свята розважали Літл Поні, Трансформер, Аліса з країни чудес.

Додому ж гості заходу йшли задоволені і щасливі: дітки завзято посміхалися і стискали в руках подарунки.

 

* Довідка. Автомобільний комплекс "Автопланета" приділяє пильну увагу

розвитку найбільш успішних своїх брендів, пропонуючи покупцям кращі умови, і

об'єднує в собі:

— Автосалон HYUNDAI, KIA, JAC, GREAT WALL;

— Автосалон автомобілів з пробігом Good Auto;

— Станція технічного обслуговування BOSCH Service;

— Магазин автозапчастин BOSCH на всі марки автомобілів;

— Центр кузовного ремонту — ремонт і фарбування всіх марок автомобілів за доступними

цінами;

— Шинний центр "Автопланета" — продаж та обмін нової гуми на б / у.