Бериславські поліцейські упродовж кількох годин затримали викрадача мопеду

7 лет назад 0

Жертвою злочину став 26-річний житель села Веселе. Потерпілий розповів, що на мопеді поїхав на ринок за цигарками. Там до нього підійшов невідомий чоловік і попросив дати гроші на дорогу, щоб поїхати у Берислав до вагітної дружини. Заявнику стало шкода чоловіка і він не лише дав незнайомцю 200 гривень, а й відвіз його у Берислав. Після чого пасажир став погрожуватизаявнику фізичною розправою, силою відібрав мопед, забрав ще 200 гривень та поїхав у невідомому напрямку.

Працівники Бериславського відділу поліції упродовж кількох години встановили місце перебування підозрюваного та затримали його. Зловмисником виявився 34-річний житель Каховського району, раніше судимий за майнові злочини.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Бериславського відділу поліції Ігор Усенко, у затриманого вилучено мопед, який незабаром буде повернуто законному власнику. Наразі зловмисник поміщений до ізолятора тимчасового тримання.Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої).

Відділ комунікації поліції Херсонської області