Бібліотека імені Дніпрової Чайки здобула кубок у номінації «Соціальне партнерство бібліотек»

4 года назад 0

29 листопада у Національній бібліотеці України для дітей проходив Всеукраїнський бібліотечний форум. Його учасники обговорювали актуальні проблеми сучасного стану бібліотечного обслуговування дітей у нашій країні, забезпечення права дітей різного віку на отримання інформації відповідно до їхнього рівня розвитку у безпечних та комфортних умовах спеціалізованої книгозбірні.

Одним із завдань професійного форуму було підбиття підсумків Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей 2019 року. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки нагороджена дипломом переможця цього престижного конкурсу і здобула кубок у номінації «Соціальне партнерство бібліотек».

Організаторами конкурсу – а це Міністерство культури України, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Центр неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва і Національна бібліотека України для дітей – відзначені креативний підхід колективу бібліотеки до презентації нових творчих ідей, ефективна реалізація бібліотекою імені Дніпрової Чайки інноваційних програм і експериментальних проєктів, застосування нових моделей і методів в організації співпраці і веденні соціального діалогу.