Через окупацію на Херсонщині тисячі людей залишаються без світла і без газу

2 года назад 0

На Херсонщині станом на 22 березня залишаються повністю знеструмелними 68 сіл та селищ, частково знеструмлені — 13. Відновлення електропостачання на півночі області тимчасово не можливо у зв'язку зі значною присутністю окупантів. 

Про це повідомляє Херсонсська обласна державна адміністрація.

Потреби в постачанні по області: 

потребують електропостачання – 45750 осіб,

потребують газопостачання – 3848 осіб, 

потребують водопостачання – 45750 осіб.

АТ  «Херсонгаз»  сповіщає, що цілодобово несе варту для безперебійного  та безаварійного   надання  розподілу  газу  мешканцям  Херсонщини.  Однак для  здійснення подальшої сталої роботи  з оперативного ремонту та відновлення газопостачання  у компанії просять підтримати працівників у такий важкий час  та сплатити  за послугу розподілу природного газу.

Сьогодні газовиками виконувались роботи з відновлення газопостачання у деяких населених пунктах.

Водночас наголошується, що через  пошкодження газопроводу  відключені  424 споживачі  населених пунктів Правдине, Нова Зоря, Таврійське  –  доступу для проведення ремонтних робіт немає.

Частково пошкоджені газопроводи у Посад Покровському, через що без газопостачання залишаються 462 споживачі. Та доступу для проведення ремонтних робіт немає.

У Любимівці  Нововоронцовського району без газопостачання залишаються 30  споживачів, доступу для проведення ремонтних робіт немає.