Держрибагентство Херсонщини шукає нові кадри

6 лет назад 0

Новий керівник управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області Роман Педченко, якого було призначено на посаду 28 березня, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів про вакансії у своїй структурі.


"Управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби (категорія «В»):
— головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області (12 вакансій);
— провідний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області (6 вакансій);
— старший державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» управління Державного агентства рибного господарства у Херсонській області (2 вакансії).
Умови проведення конкурсу розміщено на офіційних веб-сайтах Державного агентства рибного господарства України та Національного агентства України з питань державної служби.
Документи про участь у конкурсі приймаються до 17 год. 03 травня 2018 року за адресою: м.Херсон, просп. Ушакова, 47, каб. 105.
За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: (095)6324598",
— повідомив Педченко