Фахівці сервісного центру МВС Херсона виявили авто, яке перебуває в міжнародному розшуку

9 месяцев назад 0

У сервісному центрі МВС у місті Херсон, фахівці експертної служби виявили авто, яка перебуває в міжнародному розшуку за базою даних “Інтерпол”.

Про це повідомили на сторінці центру.

За інформацією працівників, автомобіль, подарував італійський зять тестю з Херсонщини, коли приїхав до доньки на відпочинок після деокупації регіону. До речі, машина давно перебуває у власності родини з Італії.

“Звичайно, пан Олександр, так звуть нашого героя, і гадки не мав, що отримав подарунок з сюрпризом. З його слів, діти скинулись грошима на розмитнення та переправили авто до Херсона, де вже він, зібрав весь необхідний пакет документів завітав до сервісного центру МВС для постановки автівки на перший державний облік.”, – йдеться в дописі.

Зазначається, під час експертного дослідження фахівцями служби МВС було встановлено, що номер кузова змінено. Простіше кажучи авто спочатку вкрали, а потім змінили ідентифікаційний номер і продали.

“Тепер, замість кермувати власно автівкою, він мусить давати пояснення в поліції. До речі саме правоохоронці встановили, що даний транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку за базою «Інтерпол»”, – написали в центрі МВС.

Фото сервісного центру МВС у Херсонській області

Нагадуємо, поліція затримала чоловіка, який їздив по Херсону з наліпками прапора та герба РФ на своїй автівці. Його попередили про кримінальну відповідальність, якщо він продовжить дії, які шкодять державній безпеці України.

Два мешканці  Херсона втратили свої заощадження розміром 25 тисяч гривень через банківських шахраїв.