Херсонці просять Укрзалізницю врегулювати питання

2 недели назад 0

У Херсоні виникли проблеми з квитками на поїзди в напрямку до Миколаєва та Києва, оскільки пасажири мають можливість купувати їх лише в перші години продажу. Хоча вільних місць у вагонах є, але квитки розкуповують швидко. Одна з херсонок, Оксана, поділилася своїм досвідом поїздки, вказавши, що вагони часто мають поганий стан і неприємний запах плісняви.

Вагони залишаються напівпорожніми, навіть коли квитків бракує.

У коментарях під її постом з'явилися інші мешканці Херсона, які підтвердили проблему з квитками на всіх маршрутах. Багато з них стикалися з ситуацією, коли квитки на нижні полиці були недоступні, бо верхні не підходили. Також зазначили, що вагони залишаються напівпорожніми, навіть коли квитків бракує.

Представник Укрзалізниці відповів, що кількість вагонів на цьому напрямку обмежена безпековими нормами, а кількість пасажирів — місткістю укриттів та пропускною здатністю вокзалу:

«Кількість вагонів на Херсонському напрямку регулюється насамперед безпековими нормами, а кількість пасажирів визначається місткістю укриттів та пропускною здатністю при вхідному контролі на вокзалі станції Херсон. Щойно безпекові обмеження будуть зняті, ми повернемось до збільшення кількості вагонів при формуванні складів пасажирських поїздів у напрямку Херсона. Стосовно незадовільного стану вагона та постільної білизни, напишіть нам будь-ласка номер рейсу та номер вагону, будемо вдячні!»

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін відреагував на проблему і зазначив, що жодної скарги з даного приводу на контактний центр не надходило. Прокудін пообіцяв вирішити її.