Херсонців запрошують до участі у фотоконкурсі «Золоті Пари Херсонщини»

7 лет назад 0

Громадська організація «ГромадаUA» та Сайт міста Херсон «0552.ua» оголошують конкурс родинних фото «Золоті Пари Херсонщини».

Якщо Ви чи Ваші рідні люди вже відсвяткували 50 років подружнього життя, наш фотоконкурс саме для Вас! Маєте яскраві, чуттєві чи урочисті фотографії? Надсилайте їх нам і Вашу щасливу родину побачить весь світ! Давно не фотографувались разом? Є привід зробити це зараз! Особлива вдячність, якщо до сучасного фото Ви додасте весільну фотографію тих часів. Підведення підсумків та нагородження переможців та учасників відбудеться на гала-концерті першого в Україні Фестивалю Поважних Людей «Золотий Вік», який об’єднає велику кількість активних та творчих людей Херсону та області!

Ця незабутня подія проходитиме 30 вересня та 1 жовтня у ККЗ «Ювілейний» та на площі біля нього. Ми запрошуємо Херсонців та гостей нашого міста приєднатися до участі в найяскравішої події цієї осені та провести вихідні разом з нами!

Для участі у конкурсі Вам треба відправити фото Золотої Пари на електронну адресу shatnat@meta.ua. Обов’язково напишіть прізвище, ім’я та по-батькові учасників, контактний телефон та кількість років, що пара прожила разом. Організатори чекатимуть на Ваші фото з 12 до 20 вересня. Інтерактивне голосування проходитиме на сайті головного інформаційного партнера Фестивалю — Сайті міста Херсон «0552.ua» з 21 до 29 вересня.

Запитання та уточнення за телефоном 050 525 80 56 Наталя. Ми чекаємо на Вас!