Херсонгаз продовжує ремонтні роботи в Антонівці

2 года назад 0

Станом на 10:00, 23 березня, в Херсонській області на системах газопостачання проведено наступні роботи:

Олешківський та Голопристанський напрямки: проводяться технічні та регламентні роботи у населених пунктах районів на 347 газопроводах – вводах, усунуто 52 витоки газу.

Херсон: проводяться ремонтні роботи на вводах у смт Антонівка: вул. Олешківська, 2, вул. Олешківська, 9, вул. Ватутіна, 3 /2, пров. Пляжний, 2.

Білозерський напрямок: через пошкодження газопроводу відключено 424 споживачів населених пунктів Правдине, Нова Зоря, Таврійське – поки доступу до ремонтних робіт немає. Також частково пошкоджено газопроводи у населеному пункті П.Покровське, без газопостачання 462 споживача – поки доступу до ремонтних робіт немає. Внаслідок пошкодження ШГРП без газопостачання залишилось 458 споживачів с. Олександрівка Херсонського (Білозерського) району.

Генічеський напрямок: проведено техогляд 66 газопроводів -вводів середнього тиску, усунуто 12 витоків газу.

Великоолександрівський напрямок: с.Любимівка Нововоронцовського району без газопостачання 30 споживачів – поки доступу до ремонтних робіт немає.

Шановні споживачі природного газу, АТ Херсонгаз цілодобово несе варту для безперебійного та безаварійного надання розподілу газу мешканцям Херсонщини. Для здійснення подальшої сталої роботи з оперативного ремонту та відновлення газопостачання Херсонгаз просить підтримати їх у такий важкий час та сплатити за послугу розподілу природного газу.