Херсонки вибороли почесні нагороди на чемпіонаті Європи з кіокушин карате

5 лет назад 0

Наприкінці березня в м.Лорка (Іспанія) пройшов відкритий чемпіонат Європи з кіокушин карате серед дітей, юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів в розділі «куміте» та «ката», у якому взяли участь близько 400 спортсменів з 25 країн світу.

Вихованці комунального закладу «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» Херсонської обласної ради також випробували свої сили у World Kyokushin Budokai – WKB та вибороли почесні нагороди.

Так, Аріна Жирова стала абсолютною чемпіонкою у ваговій категорії до 55 кг. А Єлизавета Микитюк, поступившись у фінальному поєдинку, посіла друге місце у ваговій категорії до 50 кг і приміряла срібну медаль.

Підготував спортсменок тренер-викладач Олег Олегович Жиров.

Окрім цього, підопічні Олега Жирова здобули 9 медалей на чемпіонаті України з кіокушин карате, що відбувся у Луцьку. Перші місця завоювали: Сусь А., Павловський В., Костина П., Кузьменко Д, Козлова С, Іщенко О.

Почесні срібні нагороди вибороли: Бондаренко М. та Драган М. Бронзова нагорода у Алексеєва С. У загальнокомандному рейтингу чемпіонату вихованці комунального закладу «ОКДЮСШ «Динамо» Херсонської обласної ради посіли перше місце.