Херсонщина готується до відзначення Дня Європи

7 лет назад 0

З нагоди святкування Дня Європи на Херсонщині планується проведення низки культурно-масових та спортивних заходів, лекцій, виставок, конкурсів, які символізують спорідненість України з європейською сім’єю.

Так, програму заходу обговорили на першому засіданні робочої групи з питань проведення Дня Європи в області, яка пройшла під керівництвом в.о. заступника голови облдержадміністрації Дмитра Бутрія.

Вуличне мистецтво, пісні, танці, фестивалі та інтерактивні розваги запропонують херсонцям та гостям міста організатори дійства.

На Херсонщині цьогоріч День Європи буде проведено під державними та прапорами Євросоюзу. Очікується, що участь у святкових заходах братиме Литовська, Румунська та Угорська делегації.

Громадськості, що завітає на свята, буде представлена програма, що ознайомить з європейськими цінностями, традиціями та розшире знання з питань європейської інтеграції.

В цілому заходи з нагоди святкування Дня Європи триватимуть близько двох тижнів. Про детальний план їх проведення буде повідомлено на сайті ОДА пізніше.