Херсонська міська військова адміністрація заплатить мільйон за зберігання гуманітарки

5 месяцев назад 0

Херсонська міська військова адміністрація заплатить мільйон гривень 80 копійок товариству з обмеженою відповідальністю “ЛДК” за зберігання гуманітарної допомоги для херсонців.

Відповідні документи опубліковано на сайті Прозоро.

Офіційно ХМВА сплатить товариству за комплекс логістичних послуг, пов'язаних з обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей, гуманітарної/благодійної допомоги для населення Херсонської міської територіальної громади.

А фактично – за вивантаження/завантаження гумдопомоги та зберігання її на складі розміром 1722,8 м2.

Дія угоди – з 12 жовтня до кінця року.

Херсонська міська військова адміністрація раніше вже укладала угоду з ТОВ “ЛДК” на 3 179 894,40 грн за послуги з 23 січня по 30 квітня цього року..

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЛДК” є учасником 9 закупівель.

У 2018 році товариство укладало договір на 360 тис. грн із Держпідприємством "Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К. Янгеля"" про зберігання на складах алкогольних, слабоалкогольних, безалкогольних напоїв та снеків.

Аналогічний договір був із тим же ж підприємством у 2019 році, але вже на 660 тис. грн.

З грудня минулого року й дотепер п’ять разів користувалася послугами ТОВ “ЛДК” зі складування та зберігання Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба. Загальна сума угод складає 5 941 782, 72 грн.

ТОВ “ЛДК” належить Георгію Георгійовичу Морозу.

За даними ресурсу Clarity Project, повний тезка пана Мороза також є засновником ще трьох херсонських товариств: “Оптиміст”, “Темп-Люкс”, “МС-ЮГ” та керівником “Першої релігійної громади Церкви адвентистів сьомого дня м. Херсона”.

Раніше Антон Єфанов в ефірі Медіаплатформи “Вгору” казав, що гуманітарна допомога в Херсонській громаді скоротилася ще навесні 2023 року

Кореспондент “Вгору” дізнався, як саме використовують 20 електровелосипедів, які надав данський благодійний фонд за підтримки партнерів із Польщі.