Херсонські поліцейські вчили школярів уникати небезпеку по дорозі додому

6 лет назад 0

Поліцейські спільно бібліотекарями провели для учнів молодших класів тренінг-гру з безпеки дорожнього руху «Моя безпечна дорога додому».

Діти брали участь у вікторинах, виконували практичні завдання, в ігровій формі повторювали Правила дорожнього руху та моделювали різні ситуації, які можуть виникнути на дорогах, повідомили в ГУ НП у Херсонській області.

Ювенальні поліції розповіли школярам про те, як уникнути потенційних небезпек на шляху по дорозі додому (грабежів мобільних телефонів на вулиці та їх крадіжки у громадському транспорті, шахрайства).

Поліцейські нагадали школярам правила безпечної поведінки на вулиці і вдома, про необхідність використовувати на одягу світловідбивні елементи, поговорили про те, як слід поводитися при спілкуванні з незнайомими людьми. 

— Метою цього творчого заходу стало виховання у дітей культури поведінки на дорогах, а також формування стійких навичок безпечної поведінки на вулиці, — зазначив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. — Дуже важливо, щоб кожна дитина знала свою дорогу від школи додому і назад: де правильно перейти проїжджу частину, де розташовані світлофори і пішохідні переходи, як доїхати додому на громадському транспорті.

Читайте також: Пожежа на автостоянці: у Херсоні горіли Nissan Juke та Lexus