Херсонські правоохоронці повідомили про злочини, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 575 звернень, серед яких 105 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані чотири дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких чотири чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 93 адміністративні протоколи, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Білозерського відділення поліції зателефонував 48-річний мешканець с. Кізомис. Чоловік розповів, що невідомі викрали з його будинку побутову техніку та 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернувся 18-річний місцевий житель. Хлопець розповів, що знайшов в Інтернеті оголошення про продаж мобільного телефона. Він перерахував продавцю 14000 гривень, але товар так і не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернулась 79-річна мешканка с. Щасливцеве. Жінка розповіла, що невідомі зламали замок на літній кухні і викрали бензопилу та приставку до телевізора. За даним фактом проводиться перевірка.