Яскравими та різнобарвними вогниками у Херсоні засяяла новорічна ялинка

3 года назад 0

Раз, два, три, ялиночко гори! У Херсоні, на площі Свободи, відбулося урочисте і довгоочікуване відкриття новорічної красуні – обласної ялинки.

Вже декілька років поспіль яскраві вогники запалюють у День Святого Миколая і не даремно, адже це знаменує офіційний початок новорічних свят. Організатори заходу перетворили центр міста на справжню казку, прикрасив інсталяції неоновими гірляндами та встановив різдвяних янголів та вертеп.

Covid-19 та нові карантинні обмеження не стали на заваді у херсонців. Поринути у новорічну казку та відсвяткувати День Святого Миколая зібралося чимало бажаючих.

Святий Миколай був приємно здивований від такої кількості гостей. Він запевнив, що готовий поспілкуватися з малечею. А зробити це можливо в його резиденції, яку спеціально облаштували напередодні свят.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулися представники міської та обласної влади.

“День Святого Миколая починає низку новорічних свят. Сподіваємося, що у новому році будуть події, які допоможуть зробити нашу Херсонщину та місто Херсон кращими не лише на Півдні, а по всій Україні. Я зичу всім здоров’я, підтримки один одному та кохання”, – привітав голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

“Нарешті настала та пора, коли всі діти та дорослі починають вірити у чудеса. Тож, хочу побажати, щоб бажане завжди було поряд з вами, мрії здійснювалися, а всі проблеми та незгоди залишилися у 2020 році. Ми, представники влади, докладемо всіх зусиль, аби кожен день був на користь розвитку Херсонщини та її жителів”, – сказав т.в.о. голови Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир.

За словами Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва, немає нічого важливішого ніж родина та її добробут.

“Дорослі, власне як і діти чекають Новий рік. Так нехай у Новому році ваші домівки наповнюються добром, родинним теплом та щастям. Нехай у кожного з вас буде свій янгол-охоронець, який оберігатиме від негараздів. Будьте всі здорові, адже це найголовніше сьогодні для кожного з нас”, – зазначив Ігор Колихаєв.

І хоча цьогорічне святкування обійшлося без гучної концертної програми, протягом всього святкового заходу діяла благодійна мистецька акція під назвою “ДоброДар”, ініційована Херсонським обласним Центром народної творчості. За словами продавчинь, кошти, які отримають від продажу сувенірів відправлять рідним Марії Сахно для невідкладної допомоги у лікуванні тяжкого генетичного захворювання.

Додамо, що яскраві вогники ялинки радуватимуть херсонців та гостей міста протягом всіх новорічних свят. Тож, кожен бажаючий може прийти і помилуватися різдвяною красунею.