Колектив Водоканалу привітав колег-ветеранів війни

7 лет назад 0

"У нашій пам'яті назавжди залишаться мужність і героїзм, проявлені нашим народом у 1941-1945 роки на фронті і в тилу. Ми знаємо, як важко далася ця Перемога, тому що в кожній родині — своя біль і своя втрата. На жаль, ми не можемо зцілити старі рани, повернути молодість і здоров'я, але в наших силах зробити життя фронтовиків і трудівників тилу гідним їхнього подвигу. І ми будемо намагатися бути завжди поруч, бути для них підтримкою і опорою". — йдеться на сайті міського комунального підприємства.

Напередодні 9 травня 2017 року за доброю традицією колектив Херсонського Водоканалу привітав з Днем Перемоги своїх колишніх працівників–учасників Великої Вітчизняної війни, трудівників тилу, в'язнів фашистських концтаборів, які присвятили чимало років життя роботі на Водоканалі, пішли на заслужений відпочинок, але колектив Водоканалу пам'ятає про них та їх минуле.

Це Каляка М.М., який був в’язнем «Освєнциму»; Макаренко Н.К., вдова померлого інваліда війни; Сикновенко Н.Д., Федорова К.І., Чепайкіна Т.К. та Самусенко О.І., що ковали перемогу у тилу; Мерлян В.І., який народився у концтаборі; Федченко М.І., син полку; Марчук В.С. та Гаркуша П.Ф., які хлопцями пройшли дорогами війни; Щербина Л.С.; Соломашенко Г.П.; Сутула М.Д.; Григоренко О.О. та інші.

Ветерани із вдячністю приймали привітання та подарунки.

«Ми в безоплатному боргу перед героїчним поколінням того часу. Ми пам'ятаємо Ваш подвиг і готові зробити все, щоб зберегти Вашу віру в нові покоління, в краще майбутнє, за яке Ви проливали свою кров. Нехай Ваш подвиг, досвід та мудрість допоможуть і сьогодні відновити мир та спокій в нашій рідній Україні», — сказав директор підприємства Михайло Чемерис.