Квартирний скандал у Чаплинці: відкрита справа по шахрайству

4 года назад 0

120 кілометрів заради п`ятихвилинного судового засідання. Один з таких сценаріїв знімальна група Херсон плюс і розглядала, коли планувала вже другу поїздку до Чаплинки. Отже підготовче засідання стосовно приватизації службового житла, яке перейшло в житловий фонд після зняття статусу секретаркою Чаплинської селищної ради Іриною Котик пройшло без гучних дебатів Замість позивача та відповідача – заяви з поясненнями, а замість групи підтримки – порожня зала.
Нагадаємо, жителі Чаплинки звинувачують чиновницю у використанні власної посади під час отримання службового житла у новобудові на вулиці Грушевського, яке згодом перейшло в житловий фонд після зняття статусу. Наразі вона начебто здає квартиру в оренду новопризначеному голові Чаплинської райдержадміністрації Володимиру Галицькому.
Незаконне отримання квартир у Чаплинці – цією темою зацікавились не лише наші журналісти а й правоохоронні органи. За словами начальника Чаплинського відділення поліції Віктора Попова, у діях посадових осіб Чаплинської селищної ради вбачаються ознаки шахрайства.