«Мертвий мер, чи мер у підвалі, нікому користі не принесе», — міський голова Олешок виїхав з міста

2 года назад 0

Міський голова Олешок Євген Рищук виїхав із міста. Напередодні виїзду його попередили про можливість його затримання окупантами.

Про це Євген Рищук повідомив на відео у Facebook.

За словами Рищука, його дружина з дитиною знаходиться у Польщі, куди виїхала раніше. Зараз він вирішив вивезти доньку Лоліту, котра тривалий час просиділа у підвалі, де переховувалась після відвідин оселі мера окупантами.

"Зараз казатимуть, що я втік, але мертвий мер, чи мер у підвалі, нікому користі не принесе. Я ж розумію, що рано чи пізно будуть змушувати мене прийняти ту чи іншу сторону", — каже Рищук, додаючи, що дітей треба рятувати.

Він вирішив вивезти дочку до кордону, після чого буде дивитись, що та як.

Водночас він проінформував про ключові питання життєзабезпечення громади, якими зараз займаються його заступники та керівники комунальних підприємств, які знаходяться з ним на зв'язку.

Вчора ввечері мені надійшла інформація про мене. Зараз казатимуть, що я втік, але мертвий мер чи мер у підвалі нікому користі не принесе. Я ж розумію, що рано чи пізно будуть змушувати мене прийняти ту чи іншу сторону. Мої заступники працюють. Я на зв'язку, я у роботі, але дітей треба рятувати»