На хабарництві викрито начальника територіального сервісного центру у Генічеську

6 лет назад 0

15 березня на хабарництві викрито начальника територіального сервісного центру міста Генічеськ РСЦ в Херсонській області МВС України. Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України, у четвер, 15.03.2018, за матеріалами та за оперативного супроводження УЗЕ ДЗЕ Нацполіції у Херсонській області на хабарництві викрито начальника територіального сервісного центру м. Генічеськ РСЦ в Херсонській області МВС України. Установлено, що за видачу громадянину документів, підтверджуючих перебування автомобіля на реєстрації в Україні, для подальшого його ввозу з тимчасово окупованої території АРК, посадовець вимагав неправомірну вигоду в сумі 400 дол. США. Безпосередньо під час скоєння злочину — одержання 200 дол. США хабаря, вказану особу затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.Наразі військовою прокуратурою Херсонського гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного", — йдеться у повідомлені.

Крім того, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. 

Новий Візит