На Херсонщині п’ятеро вогнеборців під час роботи отримали контузії через повторний обстріл

8 месяцев назад 0

Через ворожі обстріли за минулу добу, 25 серпня, виникло три пожежі в житловому секторі на Херсонщині. П'ятеро вогнеборців під час ліквідації наслідків обстрілів отримали контузії через повторний обстріл росіян. Осколками також було пошкоджено пожежний автомобіль. 

Про це повідомляє ДСНС у Херсонській області.

Як зазначається, перші виклики про пожежі надійшли ндо селища Білозерка. У селі Дніпровське за різними адресами горіли господарча споруда та житловий будинок. Коли рятувальники гасили пожежі, росіяни повторно обстріляли місцевість. Снаряд влучив поблизу пожежників через це п'ятеро з них отримали контузії. Пожежний автомобіль також було пошкоджено, ідеться в дописі.

Ще одна пожежа виникла в селі Львове Тягинської громади: через ворожий обстріл сталося загорання господарчої споруди. Через повторні обстріли вогнеборцям доводилось кілька разів повертатися до ліквідації пожежі, інформують у ДСНС.

За добу 24 серпня рятувальники Херсонщини ліквідували вісім загорянь на відкритих територіях, чотири з яких виникли через російські обстріли. Загальна площа пожеж склала трохи більше одного гектара. Ліквідовували загоряння 45 рятувальників та 11 одиниць техніки, ідеться в дописі.