На Херсонщині податківці провели перевірки АЗС

5 лет назад 0

На території Генічеського та Новотроїцького районів проведені контрольні рейди АЗС та АГЗС, які здійснювали підприємницьку діяльність із суттєвими порушеннями вимог чинного законодавства. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податківці провели фактичні перевірки двох АЗС та двох АГЗС, які розташовані у Генічеську, смт. Сиваське та с. Чкалове. Під час проведених заходів були встановлені порушення вимог Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» (із змінами та доповненнями). А саме — здійснення роздрібної торгівлі пальним без наявності ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним.

За підсумками проведених перевірок до 4 суб’єктів господарювання застосовані фінансові санкції на суму 1,0 млн грн, по 250,00 тис. грн — кожному платнику податків. Перевірки тривають.