На Херсонщині поліцейські упродовж дня затримали викрадача мопеду

7 лет назад 0

В Олешках поліцейські затримали викрадача-невдаху на березі річки. Чоловік випив забагато горілки та заснув поруч із викраденим мопедом. В Олешківське відділення поліції звернувся 36-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідомий проник на подвір’я його будинку та викрав мопед. Поліцейські опитали місцевих жителів та встановили, що до злочину може бути причетний 40-річний наркозалежний місцевий житель. Оперативники відпрацювали територію міста та упродовж дня знайшли викрадений мопед.

Транспортний засіб знаходився на березі річки, поруч з ним спав підозрюваний. Чоловік пояснив, що забагато випив горілки і втомився, тому ліг відпочити. Зловмисник зізнався у скоєному та пояснив, що викрав мопед, щоб потім його продати. Підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. 

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої).

Відділ комунікації поліції Херсонської області