На Херсонщині вандали вщент рознесли центр міста

6 лет назад 0

Цими вихідними красу Нової Каховки зруйнували вандали. У архітектурному комплексі потрощено та збито чаші, місцями вивалені шматки огорожі.

"Вандали зіпсували красу міста. Навкруги картинної галереї, музею міста, по всьому периметру архітектурного ансамблю збили голови і чаші. Це не люди!!! Це сволоти!!! Я б руки поодрубувала б, обидві!!! Щоб іншим не те, що не хотілось би такого зробити, а й на думку не приходило!", — ділиться у Фейсбук місцева жителька Олена.

Відреагували на інцидент й громадські та політичні діячі Нової Каховки:

"Погроми почалися?!! Прямо біля мерії! А куди ж дивиться муніципальна охорона, на яку ми з грошей платників податків витрачаємо сотні тисяч гривень? Чи вони тільки дупу мера здатні охороняти? Коли створювали муніципальну охорону, то головним мессенджем Володі Коваленко було — вони будуть охороняти місто і спокій громадян — тобто в цьому випадку відповідальність має бути на них ? А якщо немає відповідальності за те , що охороні доручили, то навіщо ж вона? Це перше, а друге , якщо б люди знали телефон тої муніципальної охорони , то думаю б телефонували, але щось я не пам’ятаю інформаційної компанії щодо популяризації цього створіння мера", — емоційно висловилася у соцмережах депутат міської ради Ірена Лепень.