Новорічний ажіотаж: українці вже бронюють тури до морів і на лижні курорти

4 года назад 0

Різдвяні канікули на островах чи гори у засніженій Європі? Незважаючи на друге бабине літо і рекордне тепло, новорічний ажіотаж на туристичні напрямки вже захльостує українців. Скільки доведеться викласти за святковий відпочинок в цьому році і як обрати найвигідніший варіант – ми розпитали у тревел-експерта Ірини Нагорної.

Літо посеред зими. Популярним напрямом для херсонців під час новорічних свят залишається Єгипет. Це оптимальний варіант – летіти туди недовго, близько трьох годин, чудова погода, а ціни цілком доступні.

Туристи з більшим бюджетом серед теплих країн обирають Арабські Емірати. Аби зекономити на будь-якому турі експерти радять бронювати завчасно. Адже чим раніше – тим вигідніше.

Любителям снігу і гір буде цікаво в Словаччині або Грузії. Гірськолижних курортів безліч, тож можна обрати на будь-який смак і гаманець.

Тим, хто ще не встиг придбати новорічний тур або планує відпочинок на майбутнє тревел-експерт Ірина дає підказку: акційні пропозиції можна «вхопити» у Чорну п’ятницю, яка цього року припадає на 29 листопада. В цей день чимало компаній, що працюють в сфері туризму і розваг, пропонують неабиякі знижки на перельоти й готелі