Олег Предместніков: Надамо юридичну допомогу для створення в Херсоні “револьверного” фонду

5 лет назад 0

Замість безкоштовних концертів і гречки спілкування віч-на-віч. Кандидат у народні депутати України по 182-му виборчому округу Олег Предместніков провів чергову зустріч із мешканцями багатоквартирних будинків в одному з дворів Таврійського мікрорайону. Неформальне спілкування з виборцями для кандидата – найголовніший вид передвиборчої агітації. Так можна не тільки познайомити людей зі своєю програмою, а й допомогти у вирішенні наболілих проблем, що турбують жителів міста.
Кандидат відверто розповідав про себе: своє дитинство, яке провів в будинку-інтернаті, про те, як здобував освіту, будував кар’єру і про свої життєві принципи. Олег Предместніков багато років присвятив держслужбі. Нині обіймає посаду першого заступника начальника територіального управління юстиції, має ступінь доктора юридичних наук. Захищає права звичайних городян і надає їм юридичну підтримку.
Виборці ставили гострі запитання. Здебільшого – місцевого характеру. Людей непокоїть ситуація відносно статусу прибудинкових територій, що належать міськраді, але доглядають і впорядковують їх самі мешканці, проблеми із вивозом сміття, стан доріг, чимало нарікань звучало і на адресу відділу реєстрації, де неможливо отримати необхідну довідку, вчасно виписатись або прописатись у квартирі.
А ще жителі багатоповерхівок просять юридичної допомоги для створення в місті так званого револьверного фонду – це фінансовий інструмент підтримки ОСББ.
Олег Предместніков у свою чергу поділився своїм баченням розвитку 182-го округу, міста та України в цілому. Численні зустрічі з виборцями допомогли йому зрозуміти, що найбільше людей зачіпає питання відповідальності народних обранців за бездіяльність. Адже нерідко усі обіцянки напередодні виборів залишаються лиш набором літер у програмі.
Враження від знайомства з кандидатом у людей – приємні. Вони висловлюють думку, що досвід керівника, організатора і юриста допоможе Олегу Предместнікову розробляти гідні закони, що спонукатимуть до змін на краще.