Останню добу було дуже гаряче: Нововоронцовка та степові села громади потрепають від ворожих обстрілів, є поранені

2 года назад 0

21:16, СьогодніОстанню добу було дуже гаряче: Нововоронцовка та степові села громади потрепають від ворожих обстрілів, є поранені

Селище міського типу Нововронцовка на Херсонщині потерпає від ворожих обстрілів. Останню добу тут було дуже гаряче. Є поранені.

Про це повідомив у Facebook Дмитро Бурлай.

"Мабуть це було найспекотніше за всі дні обстрілів нашого селища. Є поранені серед цивільного населення. Крім мікрорайону "Посьолок", який взагалі зазнав значних руйнувань, потерпають від обстрілів й інша частина населеного пункту. Я ще раз прошу місцевих жителів: не варте Ваше життя тієї миті, щоб навідатися на хвилинку до своєї домівки на "Посьолку". Матеріальне все відбудується і відновиться. Життя і здоров'я того не варте", — зазначив Бурлай.

За його інформацією, степові села фактично "відрізані".

"Жителі села Любимівка, після виступу певних осіб на ТВ, просили уточнити для загалу та повідомити, що в селі залишилося близько 350 жителів, які також потребують уваги.

Фактично лінія фронту поки не змінилася — це дорога "Кавун" — Високопілля. 

Але є одна позитивна новина. Завдяки нашим західним друзям, наші війська вже дуже добре оснащенні, і то це ще не все. Всі чекають на те, щоб вибити ворога з нашої території. Все скоро буде. Просто вірте", — додав Дмитро Бурлай.