Росіяни 40 разів обстріляли Херсонщину. Поранених немає

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 26 липня, російські окупанти 40 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 243 снаряди з мінометів, артилерії, «Градів», авіації та БПЛА. Жертв та поранених серед цивільного населення немає.

Про це повідомляє очільник ХОДА Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу 15 разів обстріляли Херсонську громаду, використавши 112 снарядів. Ураження зафіксували в Молодіжному, Садовому, Херсоні, Антонівці та Зеленівці. Уночі атакували Корабельний район Херсона. По Херсону росіяни випустили три снаряди.
 
Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлю освітнього закладу та територію двох фермерських господарств у Бериславському районі.

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційного удару в районі Антонівки на Херсонщині. Артилерійських обстрілів зазнали Дудчани, Берислав, Козацьке, Молодіжне, Антонівка, Комишани, Кізомис та Станіслав.

Позавчора, 25 липня, росіяни авіацією атакували сільськогосподарське підприємство в селищі Козацьке Каховського району. Унаслідок ворожого удару пошкоджено обладнання. Також 25 липня окупанти з артилерії обстріляли селище Антонівка та село у Дар’ївській громаді Херсонського району.

За минулу добу, 25 липня, окупанти випустили по Херсонщині 300 снарядів з різних видів зброї.