Росіяни 59 разів обстріляли Херсощину. Три людини загинули, вісім — поранені

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 8 вересня, росіяни 59 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 244 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА та авіації. Через російську агресію три людини загинули, ще вісім дістали поранення.

Про це інформує очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, армія РФ 11 разів обстріляла Херсонську громаду, використавши 52 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Антонівці та Придніпровському. Уночі артилерією обстріляли Придніпровське. По Херсону випустили 5 снарядів.

За даними очільника Бериславської РДА Літвінова, 8 вересня під вогнем окупантів села Новоберислав, Осокорівка, Михайлівка, Золота Балка, Одрадокам'янка, Львове, Вірівка, Ольгівка та Республіканець.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; територію гаражного кооперативу в Херсоні; будівлю навчального закладу у Бериславському районі. У результаті скидання вибухівки з дронів у Новобериславі пошкоджені електрощитова та транспортні засоби.

Учора ми писали, що через авіаудар по Одрадокам’янці загинули дві жінки та один чоловік. Четверо місцевих жителів отримали поранення. Зранку 7 вересня по Одрадокамʼянці вдарила російська артилерія, а пізніше з безпілотника окупанти скинули вибухівку. Унаслідок цього постраждали троє чоловіків.

За 7 вересня окупанти 62 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 281 снаряд.