Росіяни 65 разів обстріляли Херсонщину. Дві людини поранені

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 9 серпня, російські війська 65 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 335 снарядами з мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. Через російську агресію двоє людей дістали поранення.

Про це повідомляє очільник ХОДА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську  громаду за минулу добу обстріляли 13 разів, використавши 58 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Антонівці та Комишанах. По Херсону випустили 16 снарядів.

За даними Генштабу, росіяни за минулу добу завдали авіаційного удару в районі Козацького. Артилерійських обстрілів зазнали Михайлівка, Червоний Маяк, Ольгівка, Придніпровське, Берегове, Станіслав та Херсон.

Як зазначається, російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; територію складів комунального підприємства, територію й гаражні приміщення амбулаторії та лінію електропередач у Херсонському районі; територію медичного закладу в Бериславському районі; територію дошкільного закладу в Херсоні.

Учора, 9 серпня, військові РФ з артилерії обстріляли дитячий садок у Херсоні. Поранення отримав 75-річний чоловік.

На Херсонщині поліціянти у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України за допомогою FPV-дрона знищили росіян, які запускали дрони з тимчасово окупованих Олешок. 

За добу 8 серпня окупанти 66 разів обстріляли Херсонщину з мінометів, артилерії, "Градів", танків. Також атакували авіацією та БПЛА. Тоді поранення отримали дві людини.