Росіяни 68 разів обстріляли Херсонщину. Одна людина загинула, 13 — поранені

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 7 серпня,  російські війська 68 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони, випустили 342 снаряди з мінометів, артилерії, танків та БПЛА. Через російську агресію 1 людина загинула, 13 — дістали поранення.

Про це повідомив очільник ХОДА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду за минулу добу обстріляли 16 разів, використавши для цього 54 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Зеленівці та Комишанах. По Херсону випустили 18 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлю "Пункту незламності" в Херсоні.

За даними Генштабу, авіаційних ударів армія РФ завдала в районах Зміївки, Томариного та Одрадокам’янки Херсонської області. Артилерійських обстрілів зазнали Ольгівка, Садове, Придніпровське, Республіканець, Херсон та Кізомис.

Нагадаємо, учора вночі окупанти обстріляли багатоповерхівку в одному з мікрорайонів Херсона. Загорівся фасад дев’ятиповерхового будинку з першого по п'ятий поверх на площі 350 кв. м. Рятувальники повністю ліквідували пожежу о 03:35.

Через обстріли російських військ на Херсонщині знеструмлено 26 населених пунктів.

За добу 6 серпня окупанти 30 разів обстріляли Херсонщину з мінометів, артилерії, "Градів". Через російську агресію чотири людини отримали поранення.