Росіяни випустили по Херсонщині 422 снаряди. Одна людина загинула, ще одна — поранена

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 19 серпня, росіяни 77 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 422 снаряди з мінометів, артилерії, танків,  "Градів" та БПЛА. Через російську агресію одна людина загинула, ще одна — поранена.

Про це повідомляє очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 12 разів, використавши 96 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці та Садовому. Уночі окупанти мінометами обстріляли Антонівку та артилерією Корабельний район Херсона. По Херсону випустили 14 снарядів.

За даними Генштабу, від артилерійських обстрілів військ РФ постраждали Токарівка, Дудчани, Берислав, Миколаївка, Дніпровське, Зорівка і Кізомис.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури та територію заводу у Херсоні.

Нагадаємо, вчора вранці росіяни атакували село в Дар'ївській громаді на Херсонщині, загинула жінка.

За минулу добу, 18 серпня, окупанти 63 рази обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували з БПЛА. Вони випустили 355 снарядів. Через російську агресію одна людина загинула, десять – поранені, з них –  одна дитина.