Російські військові 63 рази обстріляли Херсонщину, загинула 1 людина, 10 – поранені

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 18 серпня, окупанти 63 рази обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували БПЛА. Вони випустили 355 снарядів. Через російську агресію одна людина загинула, десять – поранені, з них –  одна дитина.

Про це повідомила Херсонська ОВА. 

По місту Херсон ворог випустив 15 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, магазин і територію підприємства у Херсоні, обʼєкт критичної інфраструктури та будівлю церкви у Херсонському районі.

За даними Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому, Комишанах та Зеленівці.

За 17 серпня, російські війська 48 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони, випустили 207 снарядів із мінометів, артилерії, танків, "Градів" та БПЛА. Поранених немає.

Уночі 18 серпня російські військові завдали масованого удару по селищах Білозерка та Дніпровське Херсонської області. Поранення отримала місцева жителька.

Учора, 18 серпня, близько 11:00 російська армія обстріляла село Вірівка Тягинської громади на Херсонщині. Унаслідок цього постраждала неповнолітня дівчина. Також близько 14:00 окупанти скинули вибухівку з дрона поблизу приватного будинку в місті Берислав на Херсонщині. Постраждали два чоловіки.