РУХ НОВИХ СИЛ Херсонщини рекомендував підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка у Президенти України від партії РНС

6 лет назад 0

Херсонська обласна організація РУХУ НОВИХ СИЛ рекомендувала підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка у Президенти України від партії РНС.

Юрій Дерев’янко пропонує побудувати в Україні нову систему з найсучаснішими технологіями, руйнуючи монополії олігархів, мінімізуючи бюрократію та втручання держави у життя українців.

Передача влади громадянам, зменшення податкового тиску, впровадження криптогривні, припинення війни і відновлення окупованих територій зусиллями іноземних країн, які ввели санкції проти агресора – те, що на переконання Дерев’янка дозволить за лічені роки суттєво збільшити ВВП України, захистити права громадян, створювати нові робочі місця та забезпечити мир і суверенність держави.

Нагадаємо, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко проводить зустрічі з активістами РНС та мешканцями у різних областях України. У Херсоні кандидат зустрівся з координатрами Херсонської міської та обласної організації РУХУ НОВИХ СИЛ Миколою Райтаровським та Юрієм Біліченком, а також партійцями, які підтримали прагнення Юрія Дерев’янка висунути свою кандидатуру на президентські вибори.